13 april 2019: Spring in the Air

13 april 2019: Spring in the Air

Op 13 april a.s. organiseert SAZ “Spring in the air” (Sita). Dit is alweer de 5de editie van dit succesvolle recreatieve toernooi. Tijd om te stralen dus.

Beginnende sporters

Dit jaar zal SITA nog meer gericht zijn op de beginnende sporters. Op een leuke manier wedstrijdervaring op doen en ieder op zijn/haar eigen niveau. “Spring in the air” is door haar vrolijke en frisse kijk op acro en de fijne sfeer, daar uitermate geschikt voor.

Succes formule

Dat SITA een succes formule blijkt zien we ook dit jaar weer aan de vele aanmeldingen van diverse acro verenigingen. Deze editie verwachten we bijna 100 teams uit Noord en Oost Nederland van Groningen, ter Apel tot Rijssen.

Het is een mooie kans voor de D/E teams die zich niet geplaatst hebben voor het ONK om het seizoen af te sluiten en te stralen voor familie en vrienden. Prachtig voor de jonge recreatie sporters om te laten zien wat ze allemaal “in huis” hebben.
Voor het publiek een geweldige gelegenheid om kennis te maken met deze bijzonder mooie sport.

Het toernooi start om 09.00 uur en zal om 17.00 uur eindigen. “Sita” vind plaats in de stilohal (van Wevelinkhovenstraat 107, Zwolle). De entree bedraagt €3,00 voor volwassenen en €2,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Iedereen is welkom om deze getalenteerde acrobaten te komen aanmoedigen.