De `Golden Move´ van Sportacrobatiek Zwolle

Na een aantal weken duimen draaien voor de dames van SAZ, kregen ze vorige week te horen dat ze één van de winnaars van de “golden move” waren. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen hoe blij we als groep en trainers waren.

Op zaterdag 29 december 2018 was het dan eindelijk zover en stapten we met supporters in de bus naar Amsterdam. In een druk bezocht Ziggo Dome bij `A touch of Gold` (150 jaar gymsport) optreden voor super veel publiek.

De sfeer was echt heel goed, zoveel mooie optredens van topsporters en groepen en dan mag jezelf als groep ook:) De aankondiging door Céline van Gerner (topturnster en ambassadeur van ‘a touch of gold’) was heel speciaal. 

Wat een prachtige kans die we met een super mooi optreden hebben benut. Het was spannend, bijzonder en geweldig om mee te maken. Een avond met een gouden randje. Trots op de opleidings groep de trainers en de club. Iedereen die op ons gestemd heeft en het `Dutch Gynmastics – A touch of Gold’ bedankt.

Een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten

Na een aantal weken duimen draaien voor de dames van SAZ, kregen ze vorige week te horen dat ze één van de winnaars van de "golden move" waren. Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen hoe blij we als groep en trainers waren. Gisteren was het dan eindelijk zover en stapten we met supporters in de bus naar Amsterdam. In een druk bezocht Ziggo Dome bij het "Univé gymgala" (150 jaar gymsport) optreden voor super veel publiek. De sfeer was echt heel goed, zoveel mooie optredens van topsporters en groepen en dan mag jezelf als groep ook:) De aankondiging door Céline van Gerner (topturnster en ambassadeur van 'a touch of gold') was heel speciaal. Wat een prachtige kans die we met een super mooi optreden hebben benut.Het was spannend, bijzonder en geweldig om mee te maken. Een avond met een gouden randje. Trots op de opleidings groep de trainers en de club. Iedereen die op ons gestemd heeft en het Univé gymgala 'a touch of gold' bedankt. Een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten

Posted by Sportacrobatiek Zwolle on Sunday, December 30, 2018

Door onderstaande video is onze 'Golden Move' geselecteerd.

Deze toppers van SAZ laten morgen hun "Golden move" op het Univé gymgala 'a touch of gold' zien. Stralen op het grote podium voor heel veel publiek. Geef ze een dik verdiende like! Succes allemaal en geniet samen met al jullie supporters.

Posted by Sportacrobatiek Zwolle on Friday, December 28, 2018