Steun Sportacrobatiek Zwolle met online aankopen: Sponsorkliks

Steun Sportacrobatiek Zwolle met online aankopen: Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die Sportacrobatiek Zwolle een warm hart toedraagt mogelijk om onze vereniging GRATIS financieel te steunen. Sinds kort zijn we aangesloten bij Sponsorkliks.com. Via Sponsorkliks.com krijgen we een percentage of soms een vast bedrag van webwinkels wanneer we daar aankopen doen.

Ga daarom de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com. Dat kan rechtstreeks of via de banner op onze eigen website www.sportacrobatiekzwolle.nl. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van honderden webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp, Coolblue en Media Markt. Kies hier de webwinkel van uw keuze en doe de bestelling.

Doe hetzelfde als u een hotel boekt, uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Op deze manier is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra. Als vereniging zien we alleen de bedragen die we ontvangen voor de aankopen bij een webwinkel. Zeker niet wie een aankoop heeft gedaan of wat er is gekocht.

Op onze website hebben we een pagina met info hierover aangemaakt. Deze vind je onder Contact / Sponsorkliks of via de volgende link: http://www.sportacrobatiekzwolle.nl/sponsorkliks/

Alvast bedankt namens Sportacrobatiek Zwolle!