All you need is SAZ. The Christmas Show

All you need is SAZ. The Christmas Show

Vrijdag 13 December was het dan eindelijk zo ver.
SAZ opende haar deuren en niet voor niets want wat was het gezellig druk bij “All you need is SAZ” The christmas show. (Benefiet avond).

Met een warm, muzikaal welkom door de dames van ‘official Memo’ … kwam het publiek al helemaal in kerstsfeer.

De stilohal was gezellig aangekleed, de zaal compleet uitverkocht. Zacht geroezemoes maakte plaats voor luid applaus, het publiek werd helemaal in de voorstelling gezogen.

Groepsacts, solodans door oud sporters en top acrogymnasten, prachtige oefeningen,twee acts van de groep “showciety” en uiteraard ontroerende momenten met de “kleintjes” van de recreatie groepen zorgden voor de nodige oehs en aaahs op de tribune. Salto’s, torens, dans kwamen in hoog tempo voorbij.

Het harde werken werd goed ontvangen het publiek was duidelijk onder de indruk. Met een gezamenlijke kerstdans werd de avond afgesloten.

Sporters, coaches, vrijwilligers en alle acts mogen met recht trots zijn op wat zij in korte tijd hebben neergezet. Iedereen heeft zich belangeloos ingezet waardoor de gehele avond georganiseerd kon worden zonder kosten. De opbrengsten van de avond en van oa. de vele ‘gesponsorde’ cadeaus voor de loterij kwamen daarom ook geheel ten goede aan de club.
Het was een groot succes door en voor Sportacrobatiek Zwolle.