Even voorstellen: Marjan Hommes

De theatervoorstelling Seven is een voortvloeisel van het project ” Express yourself”.

Podiumkunst, sport, dans & acrobatiek komen samen in een wervelende show over de 7 zonden & 7 deugden.

Dit kunnen wij niet zonder uit onze comfortzone te stappen en een samenwerking aan te gaan met ervaren theater – en dansmakers.

Wij willen u/jullie dan ook graag voorstellen aan het creatieve team achter de show:

Deze week aan het woord: Marjan Hommes van Vuur en vlam producties. Verantwoordelijk voor de artistieke leiding & choreografie SEVEN.

“Wat belangrijk is in de acro denk ik het leren doorvloeien van een oefening…het is meer dan alleen een ’trucje’ laten zien’ Het is super knap wat ze doen en de uitdaging om daar een geheel van te maken daar voel ik voor choreografen echt een pad liggen…

Express your self is een fantastisch project om vanuit verschillende diciplines er meer uit te halen bij de sporters. Sporters worden uitgedaagd tot ‘loslaten en dansen’ zodat waar ze sterk in zijn nog meer inhoud en diepgang krijgt.

De sporters zijn super gediciplineerd en staan altijd met rechte rug…verder merk ik dat hun concetratie vermogen erg groot is. Het trainen met 6 groepen doorelkaar vergt echt een rust en concentratie, daar heb ik zelf erg aan moeten wennen. En voor deze werkwijze heb ik heel veel respect”

Marjan Hommes –  www.vuurenvlamprodukties.nl