Regiotrainingen 2018-2019

Sportacrobatiek Zwolle (SAZ) organiseert komend najaar/winter een reeks regiotrainingen bedoeld voor acrogymnasten op A t/m D-niveau. Deze trainingen worden gegeven door twee toptrainers van SAZ: Margaretha Plantenga en Tara van Ettinger. De regiotrainingen bieden enthousiaste acrogymnasten de kans om hun ontwikkeling een extra boost te geven en hun wedstrijdseizoen optimaal in te vullen.

Wanneer en waar?

De regiotrainingen worden georganiseerd op de volgende zaterdagen: 22 september, 13 oktober, 10 november, 8 december en 12 januari. Elke training duurt van 14.00-17.00 uur en vindt plaats in de Stilohal aan de Van Wevelinkhovenstraat 107 in Zwolle.

Aanmelden en kosten

  • Aanmelden kan per training tot uiterlijk 1 week voorafgaand aan de training. Stuur een mail naar regiotrainingsaz@gmail.com waarin je vermeldt:
  • je naam,
  • je vereniging,
  • de datum of data van de training(en) waar je je voor opgeeft.

De kosten bedragen €10 per training en dienen na bevestiging van deelname overgemaakt te worden naar IBAN-nummer NL 09 RABO 0160749360. Je inschrijving is alleen geldig als je betaling ontvangen is. Annuleren is niet mogelijk en vol=vol. Bij minder dan 20 deelnemers komt de training te vervallen. Je ontvangt daar dan uiteraard bericht van en je betaling wordt teruggestort.

Deelname is uitsluitend mogelijk voor complete teams. Je eigen trainer mag meekomen. Vermeld dat dan wel even bij je aanmelding.

Vragen?

Neem contact op met via bovengenoemd mailadres of bel of app Margaretha Plantenga op nummer 06 5518 3881.