Open Club Trainingen

Zwolle, 29 augustus 2019

 

Beste sporters en trainers van acrogym,

Komend najaar en winter worden zes open clubtrainingen georganiseerd voor acrogymnasten op A- tot en met D-niveau onder leiding van ervaren coaches van verschillende clubs. Deze trainingen zijn bedoeld om clubs te ondersteunen en het niveau in de regio te verhogen. Om de informatieoverdracht zo goed mogelijk te laten verlopen, is het prettig dat naast de sporters ook hun trainers aanwezig zijn.

Waar en wanneer?

De open clubtrainingen worden georganiseerd op de volgende zaterdagen: 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16 november, 30 november en 14 december. De trainingen duren van 14.00 tot 17.00 uur en vinden plaats in de Stilohal aan de Wevelinkhovenstraat 107 te Zwolle. De trainingen worden gegeven door Tara van Ettinger, Margaretha Plantenga, Arjen Butter, Suzanne Mondria, Vivian van der Weide en Janiek van Vlijmen.

Aanmelding en kosten

Aanmelden kan per training uiterlijk één week voorafgaand aan de training. Stuur een mail naar openclubtrainingen@gmail.com waarin je het volgende vermeldt:

  • Namen teamleden
  • Leeftijd teamleden
  • Vereniging
  • Data van de training(en) voor opgave
  • Niveau afgelopen seizoen
  • Niveau komend seizoen
  • Aanwezigheid eigen trainer (ja/nee)

De kosten bedragen €15 per training per sporter en dienen na bevestiging van deelname overgemaakt te worden naar IBAN-nummer NL09 RABO 0160749360. De inschrijving is alleen geldig als de betaling is ontvangen. Annuleren is niet mogelijk en meld je op tijd aan: vol=vol (maximaal 30 sporters per training). Deelname is uitsluitend mogelijk voor complete teams.

Vragen?

Neem bij vragen contact op via bovengenoemd mailadres of bel/app Margaretha Plantenga (0655183881).

We hopen jullie te zien op de open clubtrainingen! Samen trainen is niet alleen leuk, maar vooral ook erg leerzaam en gezellig.

Met vriendelijke groet,

De trainers van de open clubtrainingen