Theatershow “Seven” Sportacrobatiek Zwolle (SAZ) groot succes

Theatershow “Seven” Sportacrobatiek Zwolle (SAZ) groot succes

Waar een kleine vereniging groot in kan zijn. In een overvolle zaal genoot het publiek zaterdag 24 november van een wervelende show ‘Seven’. De voorstelling is volledig verzorgd door de Zwolse vereniging Sportacrobatiek Zwolle (SAZ).  Een groot succes voor de sporters, een sensationele belevenis voor het publiek.

Voor even is de Stilohal omgetoverd tot een magisch theater, waarin de zeven deugden en zonden afwisselend worden uitgebeeld. De zaal is uitverkocht en het publiek gaat volledig op in ‘Seven’. Elke act is een meesterwerkje op zich, waarbij licht, muziek en choreografie perfect op elkaar zijn afgestemd. Met verve worden Gulzigheid, Hebzucht en Luiheid vertolkt, maar ook goede eigenschappen als Wijsheid, Naastenliefde en Moed. Groepsacts wisselen elkaar af met solo, duo en trio-performances. De toewijding, de passie en het plezier is af te lezen op de gezichten van de sporters. Een ontroerend moment als de recreatie-groep optreedt met IJdelheid en een kleintje met moeite een toren beklimt; een moment van bewondering als de topsporters Lust uitbeelden, waarbij de acrobatische toeren in hoog tempo worden opgevoerd. Al met al een voorstelling van topformaat. Trotse SAZ trainer en choreograaf Pauline Diender: “We hebben hier maanden keihard aan gewerkt en het resultaat is te zien in deze uitvoering van ‘Seven’. Voor de sporters is het geweldig om deze show te geven en het applaus van het publiek in ontvangst te nemen”.

 

De voorstelling wordt afgesloten met een dans-act ‘Together’ door alle sporters. De sporters stralen van enthousiasme en het publiek reageert met een staande ovatie. Kersverse SAZ voorzitter Mirjam Servaes: “Dit zegt alles. We hebben heel veel talent in onze vereniging en hebben deze geweldige show met elkaar gemaakt. Groot compliment voor de sporters en trainers, maar ook veel dank voor alle vrijwilligers.”

 

Foto: Isis van de Put