Sportacrobatiek Zwolle (SAZ) viert de lente

Sportacrobatiek Zwolle (SAZ) viert de lente

Op zaterdag 21 april organiseert de vereniging Sportacrobatiek Zwolle (SAZ) Spring in the Air.  Meer dan 120 teams met jonge acrobaten uit wijde omgeving laten hun oefening zien. Een leuke manier voor de sporters om wedstrijdervaring op te doen en te stralen voor ouders, familie en vrienden.

Fris en vrolijk

Op 21 april organiseer SAZ alweer de vierde editie van “Spring in the Air”. Het is een recreatieve wedstrijd, speciaal voor jongere teams. Het is een groot succes gebleken. In de vorige edities was er vanuit de regio grote belangstelling. Ook dit jaar is de deelname boven verwachting: 120 teams vanuit een groot aantal verenigingen hebben zich aangemeld, variërend van Kampen  tot Markelo. Hoofdtrainster SAZ Margaretha Plantenga: “De vrolijke en frisse sfeer van “Spring in the Air” blijkt een succesformule. We verwachten een mix van jonge aandoenlijke beginners en aanstormende talenten. Het is een geweldige manier om jonge acrobaten te laten stralen, ieder op zijn of haar eigen niveau”.

“Spring in the Air” is voor de sporters een leuke manier om aan alle ouders en vrienden te laten zien wat er de afgelopen maanden is geleerd en voor het Zwolse publiek om kennis te maken met deze bijzondere sport. Iedereen is uitgenodigd om te kijken. Het evenement duurt van 9 uur in de ochtend tot 5 uur ‘s middags en vindt plaats in de Stilohal, (van Wevelinkhovenstraat 107, Zwolle). De toegang bedraagt 3 euro voor volwassenen, 2 euro voor kinderen t/m 12 jaar.