Spring in the Air

Afgelopen zaterdag 13 april organiseerde Sportacrobatiek Zwolle alweer de 5de succesvolle editie van “Spring in the air” (Sita) in de Stilohal.

Dat het uitermate geschikt is voor beginnende sporters, bleek uit de ongeveer 100 teams die zich opmaakten om te stralen op de vloer. Door de ongedwongen sfeer en vrolijke, frisse kijk op acro bleek ook dit maal weer dat het een top formule is.

De tribunes zaten goed vol met fans, die de verschillende niveaus van Acrogym konden bewonderen. Van de E tot D lijn schitteren de duo’s en trio’s voor de jury. Eenmaal op het podium glunderden de winnaars van oor tot oor. “Spring in the air” is toch echt het leukste toernooi om je seizoen mee af te sluiten.

Dankzij de vele vrijwilligers, trainers, het publiek en uiteraard de sporters kijken wij terug op een zeer geslaagde dag.

Afgelopen zaterdag namen natuurlijk ook de enthousiaste teams van SAZ deel aan de Sita. Wat deden ze het goed! Een beetje spannend was het ook wel. Her en der werden wat schoonheidsfoutjes gemaakt maar dit mocht de pret niet drukken. Iedereen heeft zijn beste beentje voor gezet.

E-instap:
Thiza & Steven mochten op het hoogste podium.
Jamie & Guyonne goed gedaan.
Femke & Adinda net naast het podium met een keurige 4de plek.
Rosanne & Nele netjes uitgevoerd.
Alle E-instappers hebben keurige oefeningen laten zien.

Ook van de recreatie kwamen er teams in actie.

Shael en Frederique lieten een nette oefening zien.
Maite en Milou knap gepresteerd.
Juul & kayla ook goed gedaan.
Abigail & Julia met een prima oefening.
Mette & Vera straalden op de vloer en
Hadassa & evi manoa genoten met volle teugen.
En genieten daar gaat SITA om. Op een ongedwongen en plezierige manier wedstrijdervaring opdoen. De sfeer was gemoedelijk en de tribune zat vol met enthousiast publiek. Het was een zeer geslaagde 5de editie “Spring in the air”.
Iedereen heel erg goed gedaan. Trots op alle deelnemers.